Soundprophet с премиера на "Slavery" на живо в София


Soundprophet с премиера на "Slavery" на живо в София

1378

Родните алтернативисти Soundprophet канят на премиера на новата си песен и видео към нея с концерт на живо в столичния клуб "Тънка червена линия" от 22.00 ч. тази събота, 4 март, съобщиха от Projector Plus.

Бандата, характерна с интензивната емоция, която носи с изпълненията си на сцена, я капсулира в малко над четириминутния клип на "Slavery". В кадрите участват и фенове на групата. Както MySound.bg своевременно информира, миналата година съставът се завърна с нова авторска музика - елегията "Аntimatter". Тази събота групарите ще покажат новата си продукция и то пред публиката, с която заедно създадоха видеото към горещия сингъл. Групата си партнира с почитателите, за да създаде въздействащ музикален клип, в който истински хора споделят автентичната си фенска страст, непримиримост и енергия. "Slavery" се носи динамично на крилете на свободата, бунта и постоянството в целите.

Новата песен, чиято визуална идентичност е дело на дъщерята на Пенко Скумов – фронтмен и автор на философските текстове на Soundprophet, е суров и емоционален химн, насочен към личното усещане на всеки, когато е в капана на система, която потиска и от която е трудно да се избяга. Рада Скумова, 19 г., е завършила Националното училище за изящни изкуства "Илия Петров", специалност "Илюстрация", от 2022 година учи в Willemde Kooning Academie, Ротердам, специалност "Анимация", и вече е работила визуално по продукциите на четири български банди.

Видеото към "Slavery" е по идея и изпълнение на творческия тандем Антония Гласкова и София Зашева, с които рокаджиите работят не за първи път. Те създават и визията към предишния им видеоклип - "Antimatter".

С репутацията си на рок-ен-рол група с блестяща енергия на живо, Soundprophet избира шоу на живо, за да представи новия си клуп. Той ще може да се види за първи път на място в популярния софийски клуб в събота вечер, а веднага след това – и в YouTube канала на бандата.

Повече информация за събитието има тук.

Билетите са на цена 15 лева и ще се продават на място до изчерпване на капацитета на клуба. Ограничени бройки от новия мърч на бандата също ще бъдат налични в "Тънка червена линия".

@SpotifySoundprophet
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички