Спечели Историята на Red Hot Chili Peppers


Спечели Историята на Red Hot Chili Peppers

1717

Любиматата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е за биографичната книга "Историята на Red Hot Chili Peppers" (Ред Хот Чили Пепърс) (корицата на снимката) за легендарната американска банда, която разцепи столичната зала "Арена Армеец" с първия си концерт у нас наскоро.

Издателство Addix, в чийто каталог се появи творбата на Джеф Аптър, предоставя страхотния шанс един щастливец да разлисти уникалното четиво за неразрушимата група от Ел Ей – от нейните първи дни, изпълнени с много фънк, до последвалия я успех като една от най-продаваните формации на Америка.

Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича супергрупата, събрана от фронтмена на Рейдиохед (Radiohead) Том Йорк (Thom Yorke), в която членува басистът на RHCP - Флий (Flea)?
 
Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ RHCP

Очакваме до 23.00 ч. на 27 септември, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Някъде сред лошото поведение, промените в състава на групата и експлозивните изпълнения на живо, безкомпромисната музикална цялост на Chili Peppers винаги е присъствала неотлъчно като една от техните основни бас линии – единствената константа в една хиперактивна кариера, изпълнена с неимоверно много трагедии и възходи.

Джеф Аптър е журналист, който живее в Сидни, Австралия. Пише за музика и поп култура от 15 години. Работи като музикален редактор за австралийското издание на Rolling Stone в продължение на 5 години.

Негови статии се появяват и в Sydney Morning Herald, Juice, Juke, Rhythms, No Depression, West Australian, GQ, Bulletin и в още много други вестници, списания и сайтове.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички