Сръбската пауър гордост Forever Storm люлее бар-клуб Adams


Сръбската пауър гордост Forever Storm люлее бар-клуб Adams

3323

Една от най-обещаващите млади хеви метъл групи на Балканите - Forever Storm, ще свири в столичния бар-клуб Adams,на 29 юни.

Родната банда ще Еlinor ще подгрее за сръбската пауър/хеви метъл гордост.

Forever Storm е създадена от Милош Милетич (китари), Стефан Ковачевич (китара, вокали) и Владимир Несторович (бас) през 2006. В този състав те записват първото си демо "Sign of Thunder". Година по-късно съставът е завършен с присъединяването на барабаниста Вук Стефанович и групата се впуска в участия на някои от най-големите местни фестивали (Exit, Zajecarska Gitarijada, Rock On, Rock Village и други).

През 2008 Forever Storm печелят международния фестивал в Црвенка, където голямата награда е запис на албум от белградския лейбъл One Records. Така през 2009 излиза дебютът им "Soul Revolution". По същото време групата нараства с още един музикант, в лицето на клавириста Никола Марич и тръгва на национално турне, с което промоутира диска. Албумът и силните им концертни изяви им гарантират участие на Wacken 2010, където печелят трето място на конкурса на Metal Blade. Поредният успех за групата е на фестивала Avala Rock миналия юли, откъдето си тръгват с първата награда – запис на клип, който трябва да излезе до края на лятото.

Вратите на заведението отварят в 20.00 ч. сетът на Еlinor започва в 21.00 ч.

От управата на клуба предлагат допълнителни забавления като джаги и дартс, а двата бара ще работят на пълни обороти за жадните фенове.

Билети на цена 10 лева ще се продават на място.

Бар-клуб Adams е на улица "Ангиста" 6 (до площад "Сточна гара").

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички