Стартер на БГ радио поскъпна на 8 години с яко парти


Стартер на БГ радио поскъпна на 8 години с яко парти

5642

Сутрешното радиошоу "Стартер" на "БГ радио" навърши 8 години в ефира на България днес.

На партито в столичното "Costa Coffee" дойдоха едни от най-любимите български изпълнители, популярни личности, журналисти и слушатели – фенове на Симо и Богдана. Сред гостите бяха Жоро Тошев, Миро, Адреналинките, Нора, Тома и Маги Джанаварова, 032, Мери Бойс Бенд, Стефан Вълдобрев и още много.
 
Празничното матине продължи от 7 до 11 сутринта, а купонът бе не само на място, а и в ефира на медията.
 
Сред специалните изненади бяха: част от чисто новата песен за "Стартер" и "БГ радио", написана от Графа и Акага и с текст на Гери Турийска, която ще прозвучи цяла за първи път в ефир на рождения ден на радиото на 3 март; чисто нова лека кола, която Симо получи изненадващо и още по-изненадващо бе на път да му бъде отнета от служителите на "Паркинги и гаражи"; нов прочит на класическия хит на Васил Найденов "7 пъти" и живо изпълнение от Любо, който изпя в ефир: “Осем пъти молих се на Боги, осем пъти в Симо аз се вричах, осем пъти мислих си, че мога да живея без да ви обичам!”; четири торти, една баница, една погача и много бутилки.
 
В рубриката "5 въпроса" в празничното издание на "Стартер" отговаря Любен Дилов – син, който призна, че би ударил шамар на жена..., но само когато е припаднала. В мини дебатите на тема: За и против да си татуираш името на половинката? се включиха Иван и Вихра от "Станция Нова", Вики и Десо от Мастило, Марта Вачкова и Милен Цветков. А астроложката Оксана Станчева предрече на "Стартер" дълга "ефирна кариера и космически рейтинг”.

Един месец преди рождения си ден, водещите Симо и Богдана обявиха специална игра по случай осемгодишнината си – "Заложи на 8". Чрез нея те провериха слушателската отдаденост и избраха най-големите фенове на предаването. И резултатите бяха зашеметяващи! 565 групи от по осем човека се регистрираха на сайта на "БГ радио" - www.bgradio.net само за месец в играта, в която трябваше не само да докажат, че слушат "Стартер", ами и че и техните приятели са на същата честота.

Христо Мутафчиев и Стефания Колева изтеглиха жребия и осемте приятели  и истински фенове на предаването от групата на Нели Цанкова ще заминат за Пампорово за три страхотни дни в луксозна четиризвездна обстановка.

Първата осморка, която успя да дойде на място в "Costa Coffee" – още в 6:40 сутринта - пък ще опита специалитетите в ресторанта на Лео – италианския готвач, който споделя вкусните си рецепти в ефира на "БГ радио".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички