Стинг: Видях призрак!


Стинг: Видях призрак!

6907

Стинг (Sting) призна, че с жена му Труди Стайлър една нощ видели призрак вкъщи.

Басистът заяви, че никога не е вярвал в духове, призраци или живот след смъртта, но след като се сблъскал лично с привидението в собствения си средновековен замък, е склонен да размисли.

„Никога не съм вярвал в призраци, докато не видях лично един такъв със собствените си очи. Събудих се в 3 сутринта, скочих от леглото и видях в ъгъла на стаята жена ми Труди – както ми се стори - с дете в ръце, която ме гледаше”, разказва музикантът.

„И си помислих: „Странно, а защо тя стои там в ъгъла и ме гледа?”. Тогава се обърнах към леглото и напипах в него истинската Труди, която спеше и по гърба ми изведнъж полазиха мравки. Труди се събуди и също видя фигурата на жената с детето в ъгъла, даже попита: „Боже, кой е това?”. Много неща са се случвали в тази къща, много летящи обекти, гласове и странни неща са ставали”, признава още Стинг.

„Когато живееш в такива стари замъци, усещаш цялата тази енергия в тях. Интелектуално, аз не вярвам в призраци и духове, но ето че чисто емоционално преживях сблъска с един такъв”, завършва певецът. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички