Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Стрийт спектакъл подкрепя Международния ден за защита на децата


Стрийт  спектакъл подкрепя Международния ден за защита на децата

3123

Международният ден за защита на децата, жертви на насилие, ще бъде отбелязан с безплатен стрийт арт спектакъл пред столичния Сити център днес.
 
Поли Генова, Voice Of Boys, Сантра, Боряна Бонева и C Beatz - Цветомир Цонев, известен със смесването на бийтбокс и гайда, ще вземат участие в проявата, чието начало е 19.00 ч.

Част от нея и инициативата "Фотосесия на живо", която е с подкрепата на фирмата за оборудване и продукти в сферата на козметика, фризьорство и СПА – "Антоанет" (Antoanette The Hair&Beauty Business). Главни героини на фотосесията ще бъдат моделите и грижовни майки: Маги Желязкова, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска заедно с техните деца. Те ще демонстрират на живо грима на звездите Decoderm.

На хепънинга ще има още кът за рисувани послания - "Подай ръка на дете в нужда", фотоизложба "Детското насилие не е тема табу", огнено шоу, пантомима и представяне за пръв път на видеоклипа за националния телефон за деца 116 111.

Спектакълът предоставя различни форми за изяви на артисти от сценичните и уличните изкуства, обединени от обща кауза "НЕ! на насилието върху деца".

Организатор на събитието е Националната младежка медийна асоциация, която работи в обществена полза в партньорство с Държавната агенция за закрила на детето – ДАЗД, и под патронажа на нейния председател – г-н Калин Каменов.

От 10.00 ч. до 20.00 ч. експерти от ДАЗД ще консултират в информационни шатри гражданите по въпросите за защита и превенция на насилието върху деца.

Стрийт арт спектакълът е признание за ангажимента на обществото, медиите, шоубизнеса и институциите към защита правата на децата и утвърждаване на позиция за нетърпимост към страданието, претърпяно от децата на България, жертви на физическо, психическо и емоционално насилие.

Водещи ще бъдат Богдана Трифонова и Атанас Стоянов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички