Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо

Сутрешният блок на БГ Радио отпразнува своя рожден ден


Сутрешният блок на БГ Радио отпразнува своя рожден ден

3560

Сутрешното радиошоу "Стартер" стана на 12 години и завърши официално с отличие 12-ти клас от своето радио образование.

Симо и Богдана, най-ранобудните от медията, посрещнаха първите свои гости със сутрешно кафе в Националното музикално училище "Любомир Пипков". Както MySound.bg вече огласи, именно там тази година сутрешното дуо отпразнува 12-тия си рожден ден и своя абитуриентски бал.

Тържеството уважиха Георги Лозанов, Данчо Караджов, Марта Вачкова, Ася и Росен от БНТ, Дони, Графа, DJ Borche и Теа, Михаела Филева, VenZy, NickName, Рафи, Орлин Павлов, Акага, Маги Джанаварова, Нора, Криста, Поли Генова, Вики от Мастило, Жана Бергендорф, Нели и Меги от "Търси се", Стефания Колева, Ирен Леви, Светла Иванова, Георги Тошев, Мария Касимова, Камен Алипиев.

Всички гости си бяха написали домашното и разказаха някои от най-вълнуващите моменти на своите ученически години.

Орлин Павлов е бил с успех 3.90 и всичко дължи на подсказването на своя приятел и ангел-пазител Ясен. Графа пък е претърпял инцидент, който се оказва вдъхновение в бъдещето. Дамата му го удря с вратата на колата по главата. Така, няколко години по-късно, се появява и песента му "Глава". Георги Лозанов си спомня своя бал "като по военно време" – в класа му е имало главно момичета, затова всеки кавалер е трябвало да съпроводи по няколко дами.

Рокаджия или класически музикант е по-добрият избор за гадже? – темата на минидебата живо развълнува присъстващите гости. Водещите на сутрешния блок на БНТАся и Росен, застанаха един срещу друг в този оспорван диспут. Марта Вачкова пък заложи на класиката. Оказва се, че по-сполучливи гаджета стават от лошите рокаджии.

Учебните занятия стриктно се следяха от строгата г-жа Терзийска от Мастило, която се появи по време на минидебата с показалка и зашеметяващ тоалет. Най-изненадан остана Симо, който се изчерви и остана безмълвен. Той беше порицан, че не защитава тезата, че рок музикантите са отлични гаджета.

Детският китарен ансамбъл Китарино специално поздрави "Стартер" с изпълнението си на живо. И понеже са още ученици в началното училище, талантливите музиканти все още не правят планове за абитуриентския си бал, а се радват на ученическите си дни.

Зрелостниците на БГ Радио получиха и куп подаръци – дипломи с отличен за средно радиообразование от фенове, грамоти за Повишаване духа и настроението на нацията от приятели и слушатели, Рафи им донесе презервативи за абитуриентската вечер, много цветя и шампанско, които да изпият с екипа си.

Рожденият ден приключи с час по музика. Дони, Маги Джанаварова, Нора и Криста изпратиха Боги и Симо като истински абитуриенти с песента на Тоника "За старата любов".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички