Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври

Taio Cruz в София довечера


Taio Cruz в София довечера

5719

Тайо Круз (Taio Cruz) ще се изяви за първи път у нас довечера.

Актуалният изпълнител е гвоздей в програмата на Coca-Cola Happy Energy Tour, големият финал на която обиколка е на столичния площад "Батенберг".

Вход свободен.

Преди идването си у нас британската звезда сподели, че е изключително развълнуван да пее за първи път пред българска публика и че очаква с нетърпение да се запознае с победителите от гласуването в сайта на Coca-Cola www.coca-cola.bgТъч Даун (Touch Down).  С родната формация Тайо ще представи мегахита "Higher". 

Именитият гост не проявява капризи към организаторите, но настоява в тентата му да има поне няколко стека ледена Coca-Cola и огромно количество желирани бонбони, за предпочитане Haribo.

Шоуто ще бъде заснето от The Voice и излъчено в програмата на телевизията впоследствие.
  
Над 30 000 души се забавляваха на концертите в трите града, през които мина Coca-Cola Happy Energy Tour 2011. Обиколката, организирана от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice, зарадва публиката във Варна, Бургас и Пловдив на 16, 17 и 18 септември. Близо 400 фенове успяха да се снимат с любимците си и получиха подарък тениска от Coca-Cola и компактдиск с автографи от DJ Sava и Саша Лопез (Sasha Lopez).

Публиката във Варна впечатли звездите с певческите си умения, като още на първото изпълнение на Billy Hlapeto и Mike Lexus даде заявка за силна вокална подкрепа. Присъстващите се включиха активно на сета на Тъч Даун и по време на "Нека бъде лято" в изпълнение на Лора Караджова. Тома и неговата група представиха парчето "Герой", изпълнението на Графа пък превърна Морската градина в голямо караоке с песента "Невидим".
 
Бургаската публика традиционно направи едно от най-силните и шумни посрещания на звездите от турнето. Хилядите събрани на площада дадоха своята подкрепа за всеки изпълнител. Еуфория предизвика качването на свръхскоростния бийтбоксър Скилър (Skiller), който предложи майсторски микс от дръм-ен-бейс ритъм и неравноделни тактове преди да влезе в музикален дуел с барабаниста от групата на ТомаNinyo.

В Пловдив многобройната публика на площада пред хотел "Тримонциум" затанцува на сета на DJ Sava и атрактивната му вокалистка Andreea D, включващ парчетата "Money Maker" и "I Like (The Trumpet)". Кулминацията бе изпълнението на Саша Лопез, Broono и Alexandra Blake на трак N 1 на лятото "All My People".

Всички снимки на фенове с артистите ще бъдат качени във Facebook страницата на турнето - http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour, където всеки да може да се тагне и да изпрати своята снимка на приятелите си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички