The Aristocrats и Brujeria акценти във "Фрактура"


The Aristocrats и Brujeria акценти във "Фрактура"

769

Премиера на новите клипове на Body Count, Fleshgod Apocalypse, Ensiferum и Mushroomhead предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 30 юни.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Brujeria (на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха The Aristocrats за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Bad Omens и репортаж от нидерландския фестивал Dynamo Metal Fest.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с The Offspring, ще видят как Harakiri For Тhe Sky правят кавър на Tears For Fears, класическата песен ще бъде на Edge Оf Sanity, в Exotic ще бъдат представени The Mob, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Pungent Stench в България през 2006 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Metallica, Myles Kennedy, Alice In Chains, The Black Dahlia Murder, Solstafir, Heriot и Hangar 42 също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За още може да последвате "Фрактура" във Фейсбук
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show      
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички