Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares

Тина Търнър, Джо Кокър и Лейди Гага в Като две капки вода


Тина Търнър, Джо Кокър и Лейди Гага в Като две капки вода

5711

Милица Гладнишка, преобразена като Тина Търнър, стана първият победител в шоуто "Като две капки вода".

Както MySound.bg писа, първият лайф се излъчи по Нова ТВ оная вечер. Актрисата, която успешно се изявява и с микрофона, спечели призовото място в оспорвана битка със самия Джо Кокър, имитиран изключително успешно от Станимир Гъмов. Изпълнението на хита на Тина Търнър (Tina Turner) "The Best” обаче ѝ донесе най-голям сбор от точки. Продуцентът на шоуто и член на журито – Маги Халваджиян, обяви и наградата за всяка вечер – 1 000 лева, които всеки победител ще избере в каква благотворителна кауза да вложи. Милица реши да помогне на своето училище, което е завършила и майка ѝ – 66-то в София.
 
Изненадващи бяха превъплъщенията на журито – Маги влезе в ролята на Данчо Караджов и изпя вечния хит на Сигнал "Сбогом". Хилда Казасян пристигна директно от холивудската сцена, за да изпълни "Кабаре" на Лайза Минели, а Любен Дилов-син рапираше хита на 2012 – "Дим да ме няма" като Бобо. За излизането си на голяма сцена всеки един от тях претърпя сложна трансформация – Дилов стана с 8 тона по-тъмен, Маги сложи сини лещи и се сбогува с дългата си коса, а Хилда репетира усилено сценичното поведение на Лайза Минели.
 
Изумителни прилики видяха зрителите. Вечерта откри корейската сензация PSY с хита си "Gangnam Style". Силиконовите подплънки в лицето, сценичният костюм, танците и особено корейският език затрудниха максимално Алекс Кожухаров, но въпреки това той напълно се вживя в образа на известния кореец. Усилията му бяха оценени и с най-много точки от неговите колеги. Всеки от участниците има право да гласува с 5 точки за един от останалите осем, който според него се е справил най-добре.
 
Въпреки конфликта на Станимир Гъмов с вокалния педагог Етиен Леви, той получи най-много точки от гласовете на журито – масимални десет му дадоха Маги и Любен Дилов. Задачата на Албена Михова (на снимката) пък беше да повтори уникалните движения на ексцентричната Лейди Гага в "Bad Romance", качена на специално изработени "Гага" обувки – тя дотолкова се вживя в образа, че почти се качи върху катедрата на журито. Брилянтни бяха изпълненията на Стефан Рядков и хита на Андреа Бочели "Con te Partiro", Диана Любенова като Йорданка Христова и "Ще продължавам да пея", Мария Игнатова като Гуен Стефани. Най-младият участник - Рафи, за първи път излезе на сцената без своята запазена марка – усмивката. Той трябваше да изиграе вокала на Офспринг - Декстър Холънд (Dexter Holland), и да подражава на неговото "темерутско" излъчване.
 
Следващите задачи за изпълнителите стават все по-сложни. Всеки път в края на шоуто всеки трябва да натисне бутона и според своя късмет да види в чия кожа ще трябва да влезе в следващия лайф. Въпреки че искаше по-малко пеене, Диана ще разучава песен на Адел, Рафи ще видим като Лени Кравиц, Стефан Рядков – като Джими Съмървил, Мария Игнатова ще бъде Роси Кирилова, Албена МиховаM People, Станимир ГъмовДзукеро, а Милица ГладнишкаПоли Генова.
 
Специална задача получиха и водещите Зуека и Рачков – следващата сряда, 20 март, те за първи път ще влязат в ролята на... музикален дует. Всеки член на журито отправи своето предизвикателство към тандема – Маги иска да ги види като Modern Talking (Модърн Токинг), Хилда като Right Said Fred, а Любен Дилов – като дует Ритон.

Изборът на журиращата тройка ще бъде повлиян и от зрителите, които могат да дават своите предпочитания във Facebook страницата на шоуто https://www.facebook.com/#!/2kapki.voda
 
Ще видим ли Рачков като Катя от Ритон, или Зуека – с гола глава и секси мрежест потник?

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички