Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Търси се: Стефан Вълдобрев


Търси се: Стефан Вълдобрев

5038

Обичаният български актьор, певец и композитор Стефан Вълдобрев ще бъде гост в новото издание на предаването "Търси се" по bTV тази неделя, 2 юни.

За първи път зрителите ще имат възможност да надникнат в умело пазения му личен свят и да се срещнат с неговото семейство и най-близки приятели.

Първата изненада за Стефан ще го върне към времето, когато популярността връхлита младия актьор след музикалните му дуети с актрисата Мая Бежанска. "Той е изключително търпелив, а когато реши да постигне нещо, е неустоим. Липсват ми сега по-честите ни срещи", казва за своя колега и приятел Мая, която му отправя истинско музикално предизвикателство. В следващата емоционална среща в студиото красивата дъщеря на Стефан, Мария, дава първото си интервю, свързано с баща й и споделя колко важно за нея е, че двамата непрестанно се учат един от друг. След трогателното видео на Мария актьорът признава, че често изпитва вина поради липсата му на време, което да прекарва с нея. В студиото на предаването той ще отговори на отправената от неговата дъщеря футболна провокация.

Водещите Меги и Нели ще пренесат актьора и в родния му град Стара Загора и в дома на неговата майка, също Мария. "Той още от малък знаеше какво иска. Заради мен записа да учи английска филология, но мечтата му беше НАТФИЗ", спомня си тя за времето, когато Стефан е бил още ученик. За майка си актьорът ще рецитира един от авторските си стихове. Освен нея, пред камерите ще застанат и неговата сестра и племенникът му, а приятелският му кръг ще бъде допълнен от актрисите Койна Русева и Стефка Янорова, както и водещият от bTV новините Венелин Петков.

Какъв е бил в началото на кариерата си, каква е връзката му с най-близките членове на неговата семейство, на кой футболен отбор е фен и коя е любимата му родопска песен, зрителите на bTV ще разберат от предаването днес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички