Ювиги представят нов материал на концерта довечера


Ювиги представят нов материал на концерта довечера

4713

"Ще свирим и най-новото ни парче - "Злите езици", обяви вокалистът и басист на Ювиги - Панайот Солаков.

Както MySound.bg вече съобщи, бандата ще изнесе акустичен концерт съвместно с ОувърГейм (OverGame) в столичния рок-бар "Тънка червена линия" от 21 часа довечера.

В плейлистата са включени версии на парчетата от дебютния албум на Ювиги "Сива пустиня", както и синглите на ОувърГейм - "Far From Heaven" и "Game Over".

"2010 премина за нас под знака на "Сива пустиня", но посрещнахме 2011 с намеренията да приемем нови предивикателства - възнамеряваме да обиколим с концертни изяви  цяла България, като все така пеем на български", допълни Солаков.

"Подготвили сме лека изненада на феновете на тежката музика. Не сме и предполагали, че изпълненията могат да звучат така добре без хай-гейн", признават от двете групи.

Ювиги и ОувърГейм са излизали заедно на сцена (фестивалите 6 години Музикант.орг, Thin Red Rock Week 2 и други), но това ще бъде първият им съвместен ънплъгд.

Организаторите на концерта припомнят, че с всеки закупен билет на входа на бар "Тънка червена линия" в деня на шоуто, феновете ще получат безплатно DVD с концертни изпълнения на Ювиги и ОувърГейм.

Още - на:

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=181133485254159

http://www.youtube.com/watch?v=BOZjQ78Fh0E

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички