В света на Ринго Стар и кучето Моцарт


В света на Ринго Стар и кучето Моцарт

5620

Сабрина Паризи - италианската Парис Хилтън (Paris Hilton), започва своя рубрика „Поверително от Холивуд” в предаването „Клуб нюз”, точно преди „Станция Нова” по "Нова телевизия" от тази събота.

Парти, посветено на Ринго Стар (Ringo Starr) и с участието на самия него, състояло се в Лос Анджелис, и подробности от премиерата на новия филм на Джесика Алба - "Valentine's Day", са първите събития,  до които Сабрина ще направи съпричастни зрителите.

Специален репортаж ще бъде посветен на нейното прочуто куче Моцарт. Наскоро той стана дядо и вече има над 10 000 предложения за името на внучката. Кръстникът и посоченото от него име ще бъдат обявени на специално парти с водещ Анди Гарсия.

Друга интересна вест около новата звезда на „Нова телевизия” е свързана с подготовката около репортажите. Сабрина щяла да бъде арестувана от полицията в Лос Анджелис, докато снимала емблематичния надпис „Hollywood”, тъй като екипът й бил твърде близо в забранената за снимки зона.

Звездната репортерка обаче не само се спасила от арест, но и запазила направения материал, разминавайки се само с предупреждение.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички