Венецуелски дет метъл поход в България с Haboryn


Венецуелски дет метъл поход в България с Haboryn

3030

Haboryn са от Венецуела и свирят мелодичен и страшно надъхващ дет метъл. Това са категоричните факти, свързани с петимата младежи. А приятната изненада е, че са се вдигнали от онзи край на света към Източна Европа.

След изяви във Варна и Бургас, дойде момент за заключителния удар на латиносите, който ще се състои в столичния бар-клуб Adams на 23 ноември, петък.

Концертът става още по-интересен, тъй като специален гост ще бъде пернишката сила Diabless, за които това ще е последно излизане пред публика, преди да издадат дебютния си албум. А в самото начало на вечерта, на сцената на бар-клуб Adams ще вихрят и родните метъли Nightmare, които също подготвят първия си диск.

Haboryn тръгват през 2004 в Коро, Венецуела, където бързо окупират вниманието на ъндърграунд сцената и издават първите си три миниалбума и дебютния "Welcome To The Suffering", преди да се преместят в Испания през 2011. Там завършват работата по втория си диск "At The Edge Of Extinction". Бандата забива безкомпромисна сплав от класически дет и траш метъл, без лирични вмятания, но с достатъчно силни мелодични линии, а на живо музикантите са истински ураган, според очевидци. Клипът към "Route Оf Violence" можете да видите ТУК и сами да се убедите в силата на Haboryn.

Diabless
познавахме доскоро като Frozen Shit, но след като момчетата събраха достатъчно материал, решиха да подохдят сериозно към развитието на групата и смениха името, влязоха в студио и вече са готови с дебютния си албум, който чакаме до края на годината. Diabless много умело вплитат в музиката си влияния от всички екстремни стилове, които слушат, и в песните им често груби дет метъл пасажи преливат в красиви китарни мелодии, преди да ни изстрелят в някоя фолк метъл ръченица или обратно в надъхващ ритъм. Перник определено има с какво да се гордее в лицето на четиримата от Diabless.

Концертът на 23 ноември ще бъде открит от Nightmare, които ще излязат на сцената в 21.00 часа. Входът е 10 лева, а добре охладената бира и кехлибарените високооктанови напитки ще очакват гостите зад двата бара на клуба.

Джагите и дартсът също няма да са в почивка!

Adams е на ул. "Ангиста" 6, до пл. Сточна гара.

Събитието във фейсбук:

http://www.facebook.com/events/443466325710631/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички