Вики и Десо (Мастило) божествени същества в клипа До края


Вики и Десо (Мастило) божествени същества в клипа До края

5952

Група Мастило започва снимки на видеото към новия хит си  – "До края", от 10.30 часа днес.

Първата част ще бъде клипирана в хотел Downtown на столичния булевард "Васил Левски" 27. Основните актьорски роли в тази сцена са поверени на Деница Стоянова и Десислав Герданов – влюбената двойка, която музикантите избраха чрез специален кастинг през месец февруари.
 
Втората серия от снимките ще се проведат в офиса на музикално-продуцентска компания "Жокер Медиа" (улица "Крум Попов" 1) от 16.00 ч. Тук Вики и Десо от Мастило ще превъплътят в божествени същества, модерни-ангели пазители, които притежават свръхсили. За да бъдат пресъздадени успешно тази нереална и романтична концепция и почти магичните образи, фронтадамата и китаристът  търсят дизайнерската мисъл и богатото въображение на Аля Милушева и Astella Atelier за официалните тоалети във видеоклипа.

"Аля Милушева е единственият дизайнер у нас, на когото бихме поверили задачата да превъплъти нашите фантазии и имагинерна визия за видеото в реалност. Доверяваме се напълно на нейния талант, професионализъм и креативност". споделят Вики и Десо.

Моделът на Вики (на снимката) е изработен от преливащ копринен шифон в топактуални нюанси на cream и seashell. Дрехата е изключително ефирна и въздушна, а телесното боди подчертава извивките на "божествения" силует. Единственото, което озарява иначе пастелните стилизирани нюанси, са златните, блестящи овали, моделирани като бижу и създаващи ефектни отблясъци.

И докато Виктория Терзийска е изумително женствена и нежно секси, Десо не изневерява на утвърдения си личен стил. С Милушева избират неизменните впити панталони, но феновете ще го видят за първи път в тузарско сако от копринен жакард и специално изработено фишу в екрю с черен паспел.

"Налага се да комбинираме стилове и усещания, тъй като искам да пресъздам емоцията на двамата артисти. Смятам, че Десо и Вики имат силна индивидуалност, която трябва да бъде подчертана, те трябва да бъдат различни и едновременно с това идентични като усещане", споделя дизайнерката.
 
Допълнителна роля в кадрите е отредена на един от най-големите фенове на групата – Иван Агафанов от Бургас.

Режисурата и реализацията на клипа е поверена на екипа на единствената телевизия за българска поп, рок и ар-ен-би музика - BOX TV.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички