Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni
Отново на училище с радио N-Joy. Поли Генова, Tino, Mona, Vall, Iskrata и други на концерта в Южния парк
Нашите Dimholt съпорт за шоуто на австралийците Austere и в Гърция
Остава с нова песен за рождения си ден, канят на двучасов концерт в "Маймунарника"

Любо Киров - "Ново сърце"


3999

Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.

През последните години колекцията с най-добрите му песни, озаглавена "Знам", и последвалите я албуми "Както преди" и "Целуни ме", го превърнаха в най-продавания изпълнител у нас. Хитмейкърът продължава  уникалната биография на своя успех с горещия албум "Ново сърце".

"С лекота взимам смели решения за музиката, текстовете и аранжиментите на моите песни, без да забравям, че всички те са подарък за публиката, без която всички ние сме никой. Албумът "Ново сърце" е огледало  на целия спектър от емоции и мисли, които ме вълнуват в момента и които бих искал да споделя. Надявам се колкото се може повече хора да открият и себе си в този албум и когато се срещнем на предстоящите  концерти из цяла България, "всичко да стане цяло", споделя Любо.

С появата на албума, своя премиерно беше представен и едноименият сингъл от него. Текстът, както винаги е на Любо, музиката е в съавторство със Станислав СланевСтенли, а по аранжимента работи китаристът и продуцент Ангел Дюлгеров. "Ново сърце" излезе с видео, режисирано от Васил Стефанов и Стефка Николова, което е емоционален портрет на обичащите хора и носи силата да зарежда и усмихва. В него главни герои са близките на Любо и най-добрите му приятели, които го подкрепят и в личния му свят, и като артист. Гледайте ТУК

Дискът беше презентиран за първи път на живо в Sofia Live Club, където артистът постави началото на голямото си национално турне "Ново турне 2024" и едновременно с това презентира видеото към акустичната версия на първия сингъл от колекцията, специално аранжирана от китариста и продуцент Ангел Дюлгеров.

В албума е включен и сингълът "Вселена", дует с Михаела Маринова. Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 година, когато се събират за магична версия на вече познатото солово парче на  Любо Киров "Мога". Днес то, в изпълнение на Любо и Михаела Маринова, е сред суперхитовете на българската музика. Успехът им се трансформира в творческо приятелство - вече три години Михаела е специален гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той често се появява на най-важните ѝ концерти. Затова общият им проект "Вселена" не е изненада за никого.

"Щеше да е много странно, ако "Мога" няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и е един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение", споделя Михаела. Песента е по музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров. Тя се появи във втория студиен албум на изпълнителката "До безкрай". Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е гост. "Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някой, подобен на него", казва Любо Киров. "Вселена" дебютира освен с аудио, и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов (Рик). Гледайте ТУК.

"Ново сърце" е наличен във всички дигитални платформи, както на CD и плоча. Търсете ТУК.

Последвайте Любо Киров

Facebook | Instagram | YouTube

Последвайте Virginia Records

Facebook| Instagram| YouTube| Website

Траклист


1. Ново сърце
2. Последното решение
3. Вселена (Любо Киров и Михаела Маринова)
4. Восъчен герой
5. Всичко е наред
6. Пак с теб (Любо Киров и Жени Лечева с участието на Иван Лечев)
7. Има ли цветя (Любо Киров и Moreno)
8. Облаче ле бяло
9. Ново сърце (акустична версия)

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички