Над 2 000 души аплодираха легендарната група Смоуки (Smokie) в пловдивския античен театър.

Както  MySound.bg вече писа, един от най-красивите градове в България беше домакин на дългоочакваното събитие. Легендарната формация изпълни най-големите си хитове и допринесе за доброто настроение на присъстващите. Това бе видимо с просто око - публиката пееше и танцуваше на любимите си песни. Когато хедлайнърите развяха българският флаг, емоцията бе голяма и гостите бяха бурно аплодирани. 

От сцената, вокалистът Питър Линкълн сподели, че много харесва Пловдив и те ще се върнат догодина, за да посетят града като дестинация, както и да стане част от международното им турне. Това е втората визита на Смоуки у нас по покана на "Спринт Продакшън" и екипа на Пейо Пеев - ослепителната Галя Георгиева, а комуникациите бяха поверени на пиара на звездите Атанас Лазаров. Той се погрижи за комфорта на изпълнителите и въпреки трудностите и отменения полет, успя да събере и доведе групата в Пловдив, където тя изнесе незабравим концерт и остави топъл спомен в жителите и гостите на града.

Видеографът Красен Христов документира двете шоута на Смоуки - в София и Пловдив, и в най-скоро време ще ни зарадва с готовата си продукция.

Екскулзивни медийни партньори на концертите бяха радио "Фокус" и информационна агенция "Фокус".