Greesh, триото на Гриша Георгиев, ще зададе ритъма на една парти нощ с много танци и настроение, която предстои с Fun Lovin’ Criminals в столичния City Stage на 22 октомври.

С характерния си фънк и алтърнатив рок, хората на талантливия мултиинтрументалист Гриша Георгиев - харизматичният вокалист на Saint Electrics, Портокал и Dokle & Greesh, ще внесат своята специфична енергия на сцената, подготвяйки публиката за шоуто. Звученето им перфектно се вписва в динамиката на вечерта, обосноваха избора си организаторите на събитието Fest Team. Криминалните купонджии, популярни със своята нестандартна комбинация от хип-хоп, рок-ен-рол, блус, джаз и латино соул, се завръщат у нас за концерт с добре познатите хитове, но и с песни от новото им EP "The Capistrano Sessions".

Fun Lovin' Criminals се сформират през 1993 г., след като Fast среща Huey в нощния клуб The Limelight в Ню Йорк. Дебютният им албум "Come Find Yourself" достига № 7 в британските класации и е сертифициран като платинен в Обединеното кралство и като златен в Нидерландия. Най-големият им хит "Scooby Snacks" съдържа диалози от филмите Pulp Fiction и Reservoir Dogs на Куентин Тарантино. Песента достига своята връхна точка № 12 в британската класация за сингли през 1997 г. и получава сребърен статус от Британската фонографска индустрия (BPI) през юли 2022 г. Бандата е издала шест студийни албума, три диска с концертни записи и четири компилации с хитове, алтернативни версии и B-страни. Настоящият състав на групата се състои от Brian "Fast" Leiser, Frank Benbini и Naim Cortazzi от Happy Mondays.

Програма:

● 19.00 ч. – Вратите отварят
● 19.45 ч. – 20.30 ч. – Greesh
● 21.00 ч. – 22.30 ч. – Fun Lovin' Criminals


Билетите са в продажба на цени от 55 лева чрез мрежата на Ticket Station.

Събитието във Фейсбук е тук.  

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.