Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

И това е само началото на дълга серия от изненади за същински меломани, които сме ви приготвили не само покрай коледните празници, а чак до догодина.

Предложението и този път е от нашите приятели в "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи албумът "96" на Михаела Филева. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от луксозния компактдиск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Колко от песните в новия си албум "96" Михаела Филева създава с международен екип?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Михаела Филева

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 03.00 ч. на 20 декември, петък.

Успех на всички!*

Премиерата на "96" – пети албум на популярната певица, се състоя при очаквания голям успех в залата на "Пиротска" 5.  

Той е създаден в колаборация с международен авторски екип през пролетта на тази година. Талантлива вокалистка и автор, Михаела има 4 албума – три студийни и един лайф от големия ѝ концерт в зала 1 на НДК през 2019 година. Феновете на поп звездата я обожават заради красивата ѝ музика и нестихващия стремеж да представя най-доброто от себе си. Най-новата ѝ продукция е сбъдната мечта за Михаела Филева и екипа ѝ от "Монте Мюзик". Реализира се благодарение на партньорството на лейбъла с музикалния мениджър Боян Бояджиев (SPIKE Bulgarian Music Showcase) и шведския продуцент и издател Питър Остед.

В края на април тази година в китното софийско селце Пролеша се събират блестящи автори от България и ЕвропаВеселин Ценов, Искрен ТончевИскрата, Константин Ангелов, Иво Димитров, Litens, Marta Grigale, Michaela Stridbeck, Gusten Dahlqvis, Rebecka Digervall и Radu Parvulescu. Певиците Мария Илиева и Дара Екимова също се присъединяват за по ден към останалите творци, а песните, които създават заедно, са включени в "96". В диска са още два дуета – с Искрен ТончевИскрата и VenZy.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.