Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в група Sevi, които неотдавна шумно представиха актуалния си албум "Genesis". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с екземпляр от луксозния компактдиск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой пореден дългосвирещ албум в дискографията на Sevi е "Genesis"?

Пишете на ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Sevi

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 03.00 ч. на 6 януари, събота.

Успех на всички!*

Музикантите определят албума като много личен и емоционален. Обясняват: "Genesis" е отражение на всички емоции, чувства и въпроси, които ни вълнуват през последните три години. 11 истории за живота, любовта, героите, приятелите, реалността и илюзията, ценностите и търсенето на смисъла".

Освен Johnny Gioeli, специално участие в диска взимат финландският барабанист Mirka Rantanen (Circus Оf Rock), италианският барабанист Enrico Valente, мултиинструменталистката Alexandra Zerner и други. По оформлението на звука бандата работи с продуцентите Marco Barusso и Kane Churko (продуцент на сингъла "Hate You").

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.