Румънеца и Енчев крадат момиче на Слави Трифонов


Румънеца и Енчев крадат момиче на Слави Трифонов

13394

Румънеца и Енчев успяха да “откраднат” Мариета Манолова от ТВ шоуто “Пей с мен” за последния си проект.

Съвместната им песен "Аз те искам" ще бъде представена в шоуто на Иван и Андрей довечера.

Само няколко месеца след “Данък любов” рапърите с гордост представят ново парче, което е изцяло в стила на най-успешния им албум “Етно”. “Аз те искам” е песен за родната действителност – поп-фолка, политиците, любовта и новите S-класи. Песента е записана в студиото на "Селект Мюзик Медиа" само за два дни. Музиката, текстът и аранжиментът са дело на Румънеца и Енчев и Насо от Групата.

Всичко започва на шега, след свалка на Румънеца с Мариета във Фейсбук. Напористият хип-хопър успява да си уреди среща и изненадва певицата с 33 рози и черна лимузина в центъра на Пловдив. Следващата им среща отново е в Града под тепетата – този път по време на едно от караоке партитата, на което рапърите са водещи. Мариета излиза на сцената и изпява фантастично песента от плейлистата. Това слага начало на съвместната им работа.

"Аз те искам" е модерно, провокативно и горещо парче, съобразено с всички тенденции на музикалния пазар, отчитат разбирачи. "Мариета е изключително красива, талантлива и работлива, сигурен съм, че ще стане музикалното откритие на 2011. Колкото до песента – получи се наистина страхотно и не се съмнявам, че ще има успех", сигурен е Енчев.

"Скоро всички ще си тананикат "Аз те искам", защото това е единственото парче, в което се рапира на български, английски и румънски", допълва Румънеца.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички