Спечели новия албум на Майкъл Джексън


Спечели новия албум на Майкъл Джексън

1385

Поредното изкушение в "Спечели с MySound.bg" идва отново от пребогатия каталог на Sony Entertainment/ "Вирджиния Рекърдс": двама от вас могат да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие от горещия диск на Майкъл Джексън (Michael Jackson) - "Michael Jackson".

Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от албума "Michael Jackson"?

Очакаваме до 11.00 часа на 31 декември.

Пращайте на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Michael Jackson

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да се пробва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
 
Успех!

Съвсем скоро след появата си "Michael Jackson" достигна платинен или златен статус в 31 държави.

Кралят на попa за пореден път доказа, че музиката му не познава граници. "Michael Jackson" дебютира на #1 по продажби още първата седмица и с разпространените 3 милиона копия по света се превръща в един от най-тиражните проекти на 2010. Това е и най-търсените заглавия в магазини Public, където се предлага на специална цена. Луксозното тройно DVD "Michael Jackson’s Vision" с всички клипове на корифея оглавява класацията по продажби сред DVD-а.

Обявен от Time за "внимателно създадена творба с най-добрите моменти на Джако като солов артист и спомен най-вече за това защо толкова го обичаме", дискът бе горещо приет не само от най-запалените му фенове във всяко кътче по света, но и от новото поколение, което открива неговата артистичност от последните години посредством колаборациите и песните, включени в албума. "Той притежава страхотната увереност на поп класика и носи усещането за албум, който би могъл да е най-доброто творение на Джексън от славните му години през 80-е", пише Neil McCormick, критик в престижния лондонски Daily Telegraph.

Световните резултати подчертават пророчеството на вокалиста, че светът е единна територия и феновете му са част от общност, която помага музиката да достигне до безброй хора, а той самият да се превърне в икона и суперзвезда, която остава и днес.

Ето и няколко факта за продажбите на диска по света:

• "Michael" е с платинен статус в 14 държави сред които САЩ, Великобритания, Германия, Франция (2x), Италия (3x), Испания, Португалия, Полша, Русия, Белгия, Чехия (4x), Канада, Корея и Близкия Изток.
• Албумът дебютира на #1 в Германия, Италия, Холандия и Швеция.
• Освен влизането на # 1 чарта за албуми в Германия, продажбите от "Michael Jackson" разбиха рекорда за 2010 за първата седмица с над 85 000 копия.
• Първата седмица с над 113 000 екземпляра във Великобритания превръща новия студиен албум на Майкъл Джексън в най-продаван след "Dangerous" преди почти 20 години.
• В Япония това е четвърти албум на Джако, който дебютира в Топ 3, наред с "Bad", "Thriller" и миналогодишния "This Is It".
• Албумът е в Топ 5 на Белгия (#2), САЩ (#3), Япония (#3), Великобритания (#4), Франция (#4), Дания (#4). В САЩ продукцията е с платинен статус при първоначалното дистрибутиране и дебютира на #3 в чарта за албуми на "Билборд" с малко под 230.000 продадени копия.
• Дискът е със златен статус в 17 територии при издаването си: Япония, Китай, Австралия, Ирландия, Австрия, Холандия, Дания, Финландия, Гърция, Унгария, Норвегия, Швеция, Швейцария, Нова Зеландия, Индия, Филипините и Тайван.

Дискът е и първо издание след възобновеното споразумение между наследствения фонд на Краля на попа и и Sony Music, сключено през март, което продължава 35- годишните взаимоотношения на лейбъла с Ем Джей и неговата музика.

Майкъл Джексън е продал милиони албумa, има 13 N 1 сингъла. Поп културният феномен "Thriller" остава най-продавания албум за всички времена с над 100 милиона копия по света и до днес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички