И Umek завърта на Cacao Beach


И Umek завърта на Cacao Beach

4519

Умек (Umek) попълва звездния лайн-ъп на електронни артисти в афиша на Cacao Bech това лято.

Както MySound.bg огласи, сетът на словенската мегазвезда е довечера.

Той пристига в България директно от Ибиса, където по покана на Карл Кокс (Carl Cox) е резидент в легендарния клуб Space. Партито му в Слънчев бряг е кулминация, както и закриващо събитие на поредицата Moonshine Open Air, Това ще бъде първото негово участие на българското Черноморие и дебютната му изява на открито у нас въобще, припомнят организаторите на събитието - Ренесанс (Renesanz).

Умек ще се изяви заедно със своя сънародник Dataminions, както и Балтазар и ДжакРок (Balthazar & JackRock). Специално за шоуто е подготвена огромна маса, която да побере десетките аудиоконтролери, които гостът носи със себе си за сета.

Започнал кариерата си преди 15 години, Умек в момента е един от най-големите играчи на електронната сцена и вдъхновител на редица диджеи и продуценти. Последният му микс, издаден наскоро за звукозаписната компания на Марк Найт (Mark Knight) – Toolroom, смело се настани на 1-a позиция в общия чарт на Beatport и предизвика фурор на сцената. Собственият му лейбъл 1605 обединява и издава най-ярките представители на новата техно генерация. Днес Умек е по-силен от всякога и най-популярните лейбъли като Cr2, Ministry Of Sound, Italo Business, Great Stuff и Tronic се надпреварват да издават парчетата му. Като диджей не спира да кръстосва света от Южна Америка до Индия, a сетовете му могат да бъдат чути на всички големи фестивали.

Междувременно, Умек изкара една почивка в родния курорт и ще застане зад пулта освежен.

Билети за събитието - в мрежата на Eventim в цялата страна.

Още - на:

www.umek.si

www.renesanz.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички