DJ Diass подари денс парче на Томислав Русев


DJ Diass подари денс парче на Томислав Русев

5530

Емблематичният радиоводещ Томислав Русев получи специален коледен подарък от най-младата звезда в диджейската лига – 20-годишният DJ Диас (DJ Diass), който сътвори авторско денс парче специално за Дарик радио и предаването "Гонг".

Водещият получи подаръка на стадиона, докато гледаше последния мач на Левски от футболното ни първенство заедно с продуцента на младия миксатор - DJ Теди Джорджо (DJ Teddy Georgo). Двамата са приятели (двамата на снимката) не само от стадионите, но и от дългогодишното сътрудничество на Теди, който е официален водещ на националания ни отбор по волейбол.

"Парчето е направено само за предаването "Гонг" и няма да звучи другаде, дори и в интернет", категоричен е DJ Диас, който ще посрещне коледните празници  в ямболското заведение "Валентин", заедно с вокалистката си Дива, а Нова година – във варнеския клуб The Office, където ще специален гост на купона.

Както MySound.bg информира, диджеят издаде преди три месеца своя дебютен албум "Party Вeach", презентиран пред повече от 1 500 меломани във Варна. Дискът се продава успешно на музикалния ни пазар.

Макар и още момче, диджеят успешно разбива и дамските сърца, като страницата му във Фейсбук прелива от обожателки.

Те не пропускат и личния му сайт www.djdiass.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички