Мира даде старт на поп-фолк маратона в Швеция


Мира даде старт на поп-фолк маратона в Швеция

5007

Мира изнесе няколкочасов лайв пред десетки свои почитатели в Стокхолм, а партито продължи чак до рано сутринта.

Както MySound.bg вече огласи, изпълнителката на "Диапазон Рекърдс" бе първият поп-фолк изпълнител, поканен да пее в шведската столица. Мира събра феновете си в ресторант Olles Krog. Нетърпението им било подсилено и от факта, че в скандинавската страна никога не е гостувал певец от най-масовия жанр. Атрактивната дама, която неслучайно има славата на една от най-големите купонджийки, не ги разочаровала и им предложила невероятен микс от хитове, с който всички се забавлявали до малките часове на нощта.

Самата Мира е очарована от посрещането и топлия прием, който са й оказали в шведската столица. "Беше невероятно. Ресторантът беше прекрасен, а публиката – просто страхотна. Пях няколко часа без прекъсване", сподели изпълнителката на "Слънце мое" броени часове след завръщането си в България. "Искаха да чуят всякакви песни. Включително и някои много стари мои парчета, които почти не съм изпълнявала у нас. Освен мои хитове, представих също и такива от други балкански държави и, разбира се, народни песни. Всички танцуваха и се забавляваха през цялото време. Беше великолепно! Надявам се скоро пак да получа покана за гостуване там, за да се срещна с тези невероятни хора", изрази надежда заралийката.

Тя признава, че особено много се развълнувала от срещата с едно семейство. Мъжът споделил пред изпълнителката, че съпругата му е нейна почитателка от старта на кариерата й, но понеже оттогава живеят в Швеция, досега не е имала възможност да я гледа на живо.

Мира не пропуснала да поздрави вярната си почитателка с някои от любимите й песни.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички