Рок до дупка с Mystery Gang


Рок до дупка с Mystery Gang

3409

Унгарското рок-ен-рол трио Mystery Gang пристига за концерт в столичния клуб Mixtape 5 от 20.30 ч. на 21 септември по покана на българския рок-ен-рол портал Rockabilly.bg (www.rockabilly.bg).

С това събитие медията ще отпразнува първия си рожден ден!

Диджеите от Go Citizen!Longevilo и Tiki Monk, ще нажежат парти атмосферата преди и след шоуто на гостите с невероятна селекция.

Mystery Gang са истинска сензация на световната рок-ен-рол сцена. Започват от родния си град Будапеща с концерти по клубове и мото събори, а към момента са с над 1 500 международни участия в Европа и САЩ, няколко рекламни и филмови саундтрака и наскоро издаден концертен албум.

Музикантите са повлияни от Buddy Holly, Elvis Presley (Елвис Пресли), Eddie Cochran, Johnny Brunette, а техният уникален гаражен рокабили джънгъл носи славния дух на 50-те.

Присъстващите ще могат да разгледат стоки от онлайн магазините на Rockabilly.bg и Vintage Sofia. Специално за дамите ще бъде подготвен Beauty Corner, където професионални фризьори и гримьори ще се погрижат за тяхното винтидж превъплъщение.

Билети за събитието - в мрежата на Ticketstream: магазините Office 1 Superstore, "Техномаркет", "Мултирама", Orange, "На тъмно", офисите на M-Tel и TBI Credit, както и онлайн на http://web.ticketstream.cz/bgts/.

Пропуските в предварителна продажба са на цена от 12 лв., на място стават 15 лв.

Mixtape 5 е на булевард "България", в подлез "Галерия".

Официална web страница на Rockabilly.bg:

http://rockabilly.bg/

Facebook профил на Rockabilly.bg:

https://www.facebook.com/rockabilly.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички