Троен хардкор пънк трус в Mixtape 5


Троен хардкор пънк трус в Mixtape 5

4588

Три български хардкор пънк банди ще свирят в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 тази сряда, 29 май.

Срещу 6 лв. погото свикват Bright Sight, Fayd и Rain Bird.

Шоуто започва в 20.30 ч.

Bright Sight ще представи новото си видео "Грешни стъпки". Клипът е режисиран, заснет и монтиран от "Неутрино Филмс". Песента е част от последното EP на групата "Три". Както MySound.bg вече писа, то бе издадено по случай третата годишнина на бандата. Специално за най-новата й продукция е изготвена друга  версия на парчето, която му придава още по-стегнат вид. "Грешни стъпки" е трети официален видеоклип за момчетата след "2012" и "Изкуствен свят" (Виж клипа ТУК).

Bright Sight се събират в София през 2009. Зад гърба си имат дебютен албум "Ехо на душите ни" (2011) и "Три" (2012). Момчетата залагат на енергично и ударно звучене, придружено с разнообразни вокали, благодарение на четирима вокалисти, които често се обединяват за хорови части. Бандата е участвала във всички големи родни фестивали за пънк и хардкор музика – Hardcore X-mass, Hate City, East Noise Attack, Spirit Of Burgas и т.н.

След кратка творческа пауза, групарите Fayd отново са във вихъра си. Присъстващите в Mixtape 5 ще могат да се убедят в силата им, както и в мощта на съвсем новата, но изключително мрачна банда Rain Bird с членове на Expectations и Throat Fisting.

Bright Sight – "Грешни стъпки":

http://www.youtube.com/watch?v=TMmNfjKn6vQ

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички