Accept признаха Каварна за световна рок столица


Accept признаха Каварна за световна рок столица

5109

Първата част от Kavarna Rock 2013 се състоя вчера, 1 юни.

Събитието събра любителите на рок музиката със страхотни банди и оправда напълно очакванията на феновете. Първият ден от феста беше открит от Черно фередже. Бандата излезе със забавни костюми, като най-колоритен беше басистът Фънки, който беше облечен в розова рокля и руса перука.

Thunder и Aria успяха да се срещнат с почитатели след репетициите си. Още в ранния следобед имаше огромни групи хора, които очакваха рокаджиите за автографи. Руската банда, позната като "Източния Айрън Мейдън", беше посрещната с руски знамена и много ентусиазъм и за пореден път беше утвърдена от феновете като класика в руските рок и метъл изпълнители.

Германците Accept (на снимката) взривиха феновете още със самото излизане. Wolf Hoffmann наелектризира въздуха, като заби с новата си поръчкова китара, чакана с нетърпение от заклетите фенове през последните месеци. Mark Tornillo, който е вокал на бандата от 2010, изпя някои от най-големите хитове още от времето на Udo Dirkschneider. Под небето на Каварна звучаха "Metal Heart", "I’m А Rebel" и, разбира се, песни от поседния албум - "Stalingrad".
 
Първата вечер от фестивала завърши зрелищно с невероятен бис, саунд на световно ниво и сцена, която завладя вълните от рок фенове. Accept направиха подобаващ финал с думите - "Каварна е световната рок столица", които бяха истинско признание за фестивала.

Аналгин, Alisa, Doro Pesch и, разбира се, Deep Purple ще закрият подобаващо Kavarna Rock Fest 2013 довечера. Снимки - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички