Sebastian Ingrosso и Thomas Gold избухнаха на Cacao Beach


Sebastian Ingrosso и Thomas Gold избухнаха на Cacao Beach

3720

Да повторя: силен трети уикенд за Solar Summer 2013, провеждащ се в черноморския курорт Слънчев бряг на Cacao Beach.

След като цялата петъчна вечер бе изнесена на прогресив плещите на Hernan Cattaneo и Nick Warren, съботната вечер спокойно може да бъде номинирана и за най–силното парти на тазгодишото издание на фестивала, макар той все още да не е завършил.

Шведът Sebastian Ingrosso и германецът Thomas Gold завъртяха за първи път у нас на една сцена онази вечер. За първи път на обща сцена, но не за първи път в България. Sebastian Ingrosso вече е бил тук - на "Какао бийч", през 2008, но като част от именитото трио Swedish House Mafia. Да, тогава диджеите бяха популярни, но малко след гостуването си в България се простиха с обикновената известност и се превърнаха в мегазвезди, започнали да пишат историята и то не само на електронната музика. Миналата година, след суперуспешното си световно турне One Last Tour, проектът се разпадна на три отделни "мафии". И феновете започнаха да се чудят дали всяка от тези три отделни групировки ще  силна колкото популярната формация.

Е, на 10 август разбрахме, че Sebastian Ingrosso никак не е решил да остане извън сцената на голямата електронна музика. Застанал зад пулта в два часа след полунощ, диджеят/продуцент изнесе двучасово екплозивно шоу. Илюминациите, крясъците на публиката и електрото във въздуха бяха в по–големи количества и по-разточителни от тези на досегашните партита. В рамките на два часа Sebastian Ingrosso успя да пусне както някои от новите си ремикси, така и големите парчета на шведската мафия – "The One”, "Save The World", "Don’t You Worry Child". Оказа се, че зад сцената в екипа на шведската звезда има и един таен гост, който пиеше шампанско и се кефеше на полудяващата публика. Чак когато Sebastian пусна мегапарчето му "Million Voices", той го покани на пулта до себе си. Otto Know обаче не посмя да се намеси в сета на покровителя си, а само помаха на българските фенове.

Шведският "мафиот" напусна сцената точно в четири часа след силно шоу, като похвали българите, че определено знаят как да се забавляват. Малко диджеи напускат сцената трудно, както това се случи с него. Доста хора искаха да се снимат, да говорят с него и други невъзможни неща, които феновете обикновено искат от звездите.

Неговото място зад пулта беше заето от финия на вид, но не и в саунда си – германецът Thomas Gold. Той също не се изявява на българска сцена за първи път. Останалата половина на нощта беше негово притежание. Thomas не промени тотално заредения от Sebastian саунд. По-малко комерсиално, но също така електрично, прогресивно и еуфорично звучене. Със същата будност и енергичност зад пулта, немецът пое щафетата по най -правилния начин. Явно негова любимка, а и не само, се оказа Еllie Goulding, защото по време на сета странният ѝ глас прозвуча поне три пъти, ремиксиран. Това се хареса на публиката, защото тя припяваше неудържимо.

Третият Solar уикенд завърши на почти изгряло слънце, както подобава. Едно от най – вълнуващите партита на това лято, особено след като червената почти пластмасова маратонка на един от шведската мафия бе стъпила на българска територия...

Но, Don’t you worry child, това не е краят на тазгодишния фестивал.

Историята Solar Summer продължава с Carlo Lio, The Junkies,Fedde le Grand и   официалното MC на Sensation White - MC Gee, следващия уикенд.

Снимки - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички