Български артисти с трибют на Роби Уилямс


Български артисти с трибют на Роби Уилямс

4551

Нов вълнуващ и различен проект на българската музикална сцена - Tribute To Robbie Williams, ще бъде представен в столичния клуб Студио 5 от 22.30 ч. на 22 ноември (петък).

"Виновникът" за концерта е Лазар Вълчев от бившата група 032, който сбъдва една от най-големите си мечти: гледа на живо Роби Уилямс на стадион "Уембли" на 31 юни.

Инспириран от цялата еуфория, Вълчев (на снимката) решава да сбъдне още една своя мечта. А именно - да направи трибют на именития британски изпълнител. "Искам концертът да бъде нещо, което няма да е просто поредното отиване на клуб. Tribute To Robbie Williams ще бъде спектакъл! Получих и подкрепа от фен клуба на Роби Уилямс в България, и от Universal, които са неговите официални представители. Изключително съм щастлив! Обещавам, че ще се раздадем д край така, че хората да се приберат вкъщи заредени!", споделя певецът.

С него на сцената ще се изявят още Деян Василев (китара), Любен Любенов (бас), Руслан Драмчев (барабани), Сашо Даниелов (пиано), София Петрова и Доротея Димитрова (бек вокали).

Шоуто ще предложи мултимедия, хореография и 10-минутен филм за живота на Роби. То ще се състои само 4 дни преди на музикалния пазара да излезе най-новият албум на Уилямс - "Swing Both Ways". "Гостите да се готвят за тематични награди, свързани с него!", повдига още малко завесата  Лазар.

Мотото на изявата в Студио 5 е на името на един от най-големите хитове на Роби - "Let Me Entertain You".

Вход: 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички