Ден до благотворителния концерт Holiday Heroes: Любов в действие


Ден до благотворителния концерт Holiday Heroes: Любов в действие

3765

Само ден остана до благотворителния концерт-изложба, част от кампанията Holiday Heroes

Към събитието, което ще се състои в столичния клуб Once Upon A Time Библиотека на 4 декември, се присъединяват още имена от родния шоубизнес.

По време на изявата култовата хип-хоп група Ice Cream обещава на своите фенове да изпълни най-новото си парче "Захир",  което отскоро се завъртя в родния ефир. Сред другите попълнения на вечерта са рап дуетът Куц и Клец. Момчетата ще забият сингъла си "Петък-неделя", чиято премиера бе преди малко повече от месец.

Може би едно от най-емоционалните изпълнения за вечерта се очертава да бъде това на малката Дара Екимова. Дъщерята на покойния Дими от група Сленг ще изпълни песен на емблематичния си татко. Дара и майка ѝ Ива ще дарят на каузата Holiday Heroes 100 копия от втория албум на Сленг.  Дискът "Всеки ден" се счита за меломанска ценност, понеже е последният издаден преди трагичната гибел на фронтмена. Именно в него феновете могат да открият последната песен, написана от Екимов, преди ужасяващия инцидент, отнел живота му, а именно парчето "Звезда".

Освен дисковете в благотворителния търг посетителите ще имат шанса да се сдобият с тениска, топка и бутонки, цилиндър от Йоко Захариев, короната на модела Бориса Тютюнджиева, топка с автографи от мъжкия волейболен отбор на ЦСКА и топка от грациите на националния отбор по художествена гимнастика. Както MySound.bg вече извести, в кампанията досега участие заявиха още родни знаменитости, сред които Рут Колева, Бобо, Вики Терзийска, Х Факторите Мартин Котрулев и Пламен Миташев-Пафа, както и едни от най-обичаните актьори и журналисти.

Входът за благотворителната вечер стартира от минимална цена 10 лева.

Всеки желаещ може да остави сумата, която сам прецени, като всички парични средства ще бъдат използвани за целите на кампанията Holiday Heroes.

Междувременно, всеки желаещ да помогне в набирането на храна и средства за семействата в бедствено положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициативата, както и като изпрати есемес с текст DMS GEROI на DMS номер 17 777.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички