Кой е истинският Влaди Ампов?


Кой е истинският Влaди Ампов?

3479

Истинско нашествие на Графа "плъзна" из България.

Петима двойници, които са като две капки вода с един от най-успешните български изпълнители, твърдят, че именно те са изпяли хита "А дано, ама надали". Дори Влади Ампов не успя да ги убеди, че той е истинският "аз" и спора трябва да разрешат Зуека и Рачков.

Всичко това е част от сценария за втория сезон на шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода", което тръгва по Нова от 10 март.

Засега известните участници са Нети и Павел Владимиров – водещият на сутрешния блок на телевизията "Здравей, България". Той получи предложението да стане част от формата лично от Маги Халваджиян, а Зуека и Рачков го "принудиха" да подпише декларация за съгласие. "Тази година решихме да участва човек от телевизията. Много мислихме кой да бъде, а наблюдавам, че ти всеки ден пееш, танцуваш, шегуваш се с гостите си – затова избрахме теб. Кажи да или не!" - с тези думи Маги се обърна към Павел и му обеща, че 3 месеца ще се забавлява от сърце. Павел прие предложението с ентусиазъм и сподели, че се надява единствено да не му се налага да имитира Майкъл Джексън. Това обаче, ще бъде изненада за всички, защото ролите за превъплъщение ще се определят от големия бутон на късмета и тази година.

А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в "Като две капки вода" ги очакват в залата. Станете част от публиката на телефон 0885 613 363.

Преди да наберат номера обаче, почитателите на преобразяването трябва да знаят, че ролята на публиката в "Като две капки вода" е изключителна важна – тя има задачата да допринася за цялостната атмосфера на сцената и дори да влияе върху представянето на всеки участник.

Задължително условие е умението на мераклиите да се забавляват, желанието да подкрепят активно своите любимци и да искат да бъдат в центъра на най-свежите, позитивни и забавни телевизионни формати.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички