Алфредо Торес зад кулисите в Dancing Stars


Алфредо Торес зад кулисите в Dancing Stars

4362

Още по-красив и артистичен, но едновременно с това различен и чувствен обещава да бъде новият сезон на Dancing Stars.

Както MySound.bg вече писа, той стартира в ефира на Нова в 20.00 ч. на 11 март, понеделник.

Броени дни преди началото на шоуто един от членовете на журито  –  танцьорът Алфредо Торес, хвърля специално предизвикателство към новите участниците със специален танц-проекция.

Виж го на:

http://novatv.bg/accents/view/1506/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B0-%D1%81-%D0%90%D0%BB%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE-%D0%A2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%81/

а специалното видео - на:

http://vbox7.com/play:4ae69f55b9

"Не ме бива в танците, но се уча с удоволствие", сподели Милко Калайджиев, който също ще се изяви в Dancing Stars. За сметка на това той ще заложи на своята пластика, защото "откакто се е родил е 68 кг.", което ще му позволи да изпълнява по-лесно движенията на сцената. Заради своята дарба да пее, Милко има и много добре развито чувство за ритъм, а трудните тренировки трябва да съчетава със своите участия. ""Но аз съм работохолик и ще се справя, а и съм много голям фен на Dancing Stars", споделя поп-фолк звездата, който ще си партнира с Елена Мерджанова.

В първата вечер след началото на шоуто - на 12 март по същото време, пък ще се излъчи и второто live издание. В двата поредни дни ще бъдат представени всички 14 двойки, чиито следващи изяви ще може да следите на живо всеки понеделник и петък. В продължение на три месеца понеделникът в Dancing Stars ще бъде ден за гала танци на двойките, които ще се оценяват от журито. Зрителите имат 24 часа да подкрепят своите любимци до вторник в 22.00 часа. Сборната оценка от жури и зрителска подкрепа ще се представя на лайфа в петък и четирите двойки с най-ниски общи оценки ще танцуват отново. В петък публиката е господар, тя решава коя двойка да отпадне и коя да остане.

14 звезди и 14 професионалисти влизат в битка за любовта на публиката под строгия поглед на журито – Илиана Раева, Калин Сърменов, Алфредо Торес и Галена Великова. При официалното представяне на шоуто в столичния клуб Ginger Илияна Раева каза, че ще бъде строга, толерантна, но най-вече обективна. Екзотичният Алфредо Торес сподели, че за него танцът е антистрес терапия, а това шоу ще бъде блестящо, красиво, интересно и изключително. Сексоложката Наталия Кобилкина отправи закачка към водещия Красимир Ранков, че мустаците винаги са секси. И за да докаже, че практиката е по-важна от теорията, Наталия се довери на страстния Алфредо в ритъма на аржентинското танго.

Валс, танго, фокстрот, куикстеп, румба, ча-ча-ча, пасо добле, самба, джайв и Бродуей са 10-те дисциплини, през които всяка от звездите ще премине заедно с професионалната си половинка. Двойките трябва да доказват не само уменията си на танцьори, но и силата на своите характери, артистични способности и личен чар, които ще превърнат една от тях в големия победител.

В рамките на три месеца животът на 28 души е танц – талантът ще флиртува с амбицията, чарът ще изпробва силата на волята.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички