Tri O Five с освежен състав и нови парчета


Tri O Five с освежен състав и нови парчета

4172

След кратка пауза и персонални промени, родната банда Tri O Five се завръща в светлината на прожекторите.

Формацията, в която като гости се подвизават Прея и Мартен Роберто (Marten Roberto), ще свири в Sofia Live Club на 10 май, събота, представяйки за първи път пред публика и най-новия сингъл, който ще е част от предстоящия им студиен албум.

В репертоара за събитието са както нови и актуални парчета, така и някои стари авторски песни на бандата, но в съвсем нов аранжимент.

Мартен Роберто и WahTony ще се качат първи на сцената за едночасов B2B соулфул хаус сет.

Вратите на клуба ще отворят в 22:00 часа, а билетите ще се продават на място в деня на цена от 10 лв.

Групата неотдавна се раздели с DJ Илко (DJ Ilko) и вокалиста Майкъл Флеминг, но към нея се присъединиха Мартен, а и Прея като гост музикант.

Мартен е сред най-активните диджеи на българската клубна сцена, който през последната година успя да реализира 3 сингъла в Топ 100 за дийп хаус класациите на Beatport и Traxsource с продукция в каталога на най-силните в категорията лейбъли EXPLOITED и OFF RECORDINGS. Първият му сингъл "What You Do" бе оценен от световни артисти като Soul Clap, Jazzanova, Solomun, Azari & III, Tensnake и други. Подгрявал е за и е пускал на една сцена с Kraak & Smaak, DJ Muggs (Cypress Hill), Mix Master Mike (Beastie Boys), Snoop Dogg, Claptone, Deekline, Herbalizer, DJ Premier, Rudimental и други.

Младата певица Прея Осасей нашумя с участията си в популярните телевизионни формати X Factor и "Музикална академия". 19-годишната изпълнителка спечели сърцата на зрителите не само заради нигерийските корени, които я правят толкова екзотична, но и заради невероятния глас, който притежава. Благодарение на изявите си в "Музикална академия" Прея подписа договор с лейбъла "Монте Мюзик", в чийто каталог дебютира успешно със сингъла "Малките неща" с участието на Били Хлапето. Броени дни след премиерата на парчето,  изпълнителката получи позитивни коментари за първата си авторска песен.
 
Музиката на "Малките неща" е композирана от самата Прея, Любен Христов и Графа, като голяма част от текста също е написан от нея, както и от Илия Григоров. Видеоклипът е резултат от общата работа на режисьорите Велина Балинова и Надя Войнова и техния екип.

Основните членове на Tri O Five Тони Рикев (WahTony), Николай Данев (вляво на снимката) и Десислав Иванов споделят, че тази промяна внася много нови и интересни идеи, които определено ще освежат звученето на групата.

Музикантите се заявиха талантливо и амбициозно с двойния си дебютен албум "Travelling", чиято премиера се състоя през 2011.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички