Ирина Флорин представя новия си проект в Cool..T


Ирина Флорин представя новия си проект в Cool..T

4042

Новото издание на предаването Cool…T по bTV от 11.00 ч. на 21 юни, събота, ще представи новия проект на поп певицата Ирина Флорин - "Очакван непознат".

Заедно с нея ще гостува и екипът, създал песента - текстописката Ваня Щерева, композитърът Момчил Колев  и неговият син - Калоян, чието дело е аранжиментът. Еротичният черно-бял клип към песента е един от най-стилните, появявали се напоследък у нас, акцентиращ върху ябълката на изкусителката Ева.

Песента се ражда между текстописката Ваня Щерева и Ирина в непринуден разговор за любовта и как се среща човек с нея. И понеже в съвременния свят, "любовта не почуква на вратата", както споделя Флорин, парчето е разказ за това как ние да предизвикаме появата на една Очаквана любов. Завладяващото звучене ни връща с нотка носталгия, но и романтика, в годините на 80-те. В комбинация с модерно поп звучене, песента е от онези, които си пускаме в колата, тръгвайки на път, изпълнени с очакване за нови спомени и преживявания.
 
Зрителите ще видят и втората част от интервюто на Петя Дикова с руската мегазвезда Филип Киркоров. Екипът на "Cool…T" гостува на "Великолепния Фил" в Санкт Петербург броени дни преди неговото турне в България. Дали наистина Киркоров е болен и ще се оперира в България и кои са най-значимите жени в живота му, ще стане ясно още от предаването тази събота.

"Cool..T" ще остане на музикална тематика и ще представи новия дует на поп-фолк певицата Емилия. Дали изпълнителката е записала песен с гръцката мегазвезда Никос Вертис, или снимката, с която екипът разполага, е вследствие от добро познанство на двамата певци?

Камерата ще влезе в Народния театър да покаже гримьорните на актьорите, които участват в постановката "Пигмалион". Представлението е единственото с участието на Стафан Данаилов.

Какво се случва зад сцената, броени минути преди да се вдигне завесата, ще разкрие Петя Дикова на 21 юни от 11.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички