15-часов електронен маратон на Bedroom Beach във вторник


15-часов електронен маратон на Bedroom Beach във вторник

3947

Електронна фиеста предстои в Слънчев бряг на 5 август, вторник.

В музикалния проект под името The Best Bulgarian DJ’S в рамките на 15 часа на сцената в Bedroom Beach ще излязат някои от най-добрите български диджеи за последните години. Партито ще започне в ранния следобед от 14.00 часа и ще продължи до сутринта на 6 август. Зад пулта ще се изяват общо 8 български артисти, които ще пускат своята музика в рамките на час. Сред тях са резидентите на верига клубове Bedroom – диджеите Andrew, C-Fusion, DiMO и Mascota. Те ще премерят сили с бързо набиращите скорост свои колеги - Burlak, Shosho, Vasco C и D-Trax.
 
Преди повече от десет години DJ Andrew бива впечатлен от енергията на електронната музика и тя остава в сърцето му завинаги. Саундът му е смес от почти всички стилове модерна електронна музика, като в изявите си експериментира на живо с акапели и лайв инструменти. Има изпълнения навсякъде в страната с подкрепа и в сътрудничество с най-популярните български артисти, както и заедно с много чуждестранни гости като Claudio Holze, DJ Livio, Dominic Plaza, Cristian Cambas, Martin Garcia, Sergio Fernandez и DJ Chus.

Истинското име на DJ C-Fusion е Бранимир и както са различни начините, с които можеш да се обърнеш по име към него, така разнообразни на брой са артистичните сфери, в които е трупал опит през годините. Преди да заеме престижната позиция резидент на столичните клубове Bedroom, диджеят работи в едни от най-елитните московски клубове, където за няколко години формира своя личен стил. Участията му зад пулта със световноизвестни диджеи и продуценти като Audiofly, James Zabiela, Paul Rogers, Anthony Pappa, DJ Remo, Dusty Kid, Paco Maroto и Tarkan му носят известност и извън България.

DiMO, иначе Димитър Ботев по лична карта, застава зад пулта през 1998, а през 2005 печели награда за най-добър диджей на България. През 2011 е избран най-добър House DJ на България от Awards.bg. DiMO гостува за 6 месеца през миналата зима в Лондон, където се изявява в клубовете Ministry Оf Sound, EGG, Pulse, The Shelter, Source Bar-Maidstone, Bedroom Bar- Shoreditch. Музиката му се издава за световноизвестните лейбъли Go Deeva, Lapsus Music, Techsoul, Kote Records UK и много други. Траковете му са въртяни по клубове и радиопредавания от имена като Sandy Rivera, Dennis Ferrer, Marco Carola, Sebastian Leger, Supernova, Adrian Eftimiе и много други.

DJ Mascota (роден като Mирослав Петков) започва професионалната си кариера като диджей през 2001, когато прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по трайбъл и тек хаус. Стилът на неговите сетове може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен, смесвайки дийп, фънки, груув и тек звучене. През 2009 DJ Mascota получава резидентско място във веригата клубове Bedroom София, Стара Загора и Слънчев бряг. Участва в няколко музикални проекта заедно с Icoconga и Веселина Попова, D-Trax както и с испанския диджей Ruben Alvarez. Автор e на една от най-успешните и слушани компилации, издавани всеки сезон от клуб Bedroom – Bedroom Fashion Compilations.

Отличен е за най-добър български диджей на Awards.bg през 2012.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички