Туистед Брадър: Стив Лоулър в Ескейп


Туистед Брадър: Стив Лоулър в Ескейп

4988

Стив Лоулър (Steve Lawler) застава зад пулта на столичния клуб "Ескейп".

Маестрото на хауса ще се изяви на 5 декември.

Стив е известен още като "Краля на Space", благодарение на седем триумфални лета в суперклуба със същото име, разположени на Ибиса. Диджеят е резидент на прочутите вечери "We Love", "VIVA" и "VIVA Harlem Nights" (2008) се завръща у нас за първи път след феноменалната си изява на "Метрополис" в края на миналата година.

Англичанинът, който е и продуцент, е откривател през 90-е на стила, наречен "туистед хаус". Стив обаче не се огланичава в рамките на определен саунд, въпреки че първите му страсти се съотнасят към хаус, електроника и техно.

Тази година е твърде успешна за Лоулър - той се разписа под хитовете "21st Century Ketchup" (за новия лейбъл "Sci+Tec" на Али Дъбфайър от Дийп Диш) и "Femme Fatale" (за "Ovum" на Джош Уинк). Взе участие и в реномирани издателски компании като "Drumcode", "Tsuba", "Systematic".

“За мен дансингът трябва да бъде секси място. Всеки обича да флиртува, a танцуването е чиста форма на флирт, така че ако аз осигуря парче, което да е солидно секси и фънки, моята работа за вечерта е свършена» споделя Лоулър.

Партито в петък ще открие младата надежда на "Метрополис" - DJ Витяз.

Билети за могат да закупени в мрежите на "Ticketstream", "Eventim" и "Ticketpro" на предварителна цена от 20 лв.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички