Мирослав Илич, Неда Украден и Халид Муслимович заедно в София


Мирослав Илич, Неда Украден и Халид Муслимович заедно в София

6350

След супер успешния съвместен концерт с Шабан Шаулич и Рени през есента на миналата година, Мирослав Илич отново ще пее пред българска публика в Зала 1 на НДК на 11 април.

Този път той ще бъде в компанията на също толкова забележителните изпълнители Неда Украден и Халид Муслимович.

Трите сръбски звезди ще гостуват у нас в третото издание на станалия вече традиционен проект „Мост на Балканите“, в който продуцентска компания "АРТ БГ" събира на една сцена големи имена от южната ни съседка и обичани родни гласове.

Тъй като кралицата на сръбската музика Драгана Миркович няма да успее да дойде у нас през април, поради натоварената си програма, "АРТ БГ" направи всичко възможно, за да не разочарова почитателите на класната сръбска музика и отправи покана към настоящото бляскаво трио.

Неда Украден обещава да направи разходка из най-големите си хитове, сред които „Шуми шуми, Яворе“ и „Зора йе“, а кулминацията ще бъде известното в цяла България парче „Диаманти“, по чиято мелодия родната фурия Ивана изпя „Нещо нетипично“.

Кариерата на Неда Украден обхваща повече от три десетилетия, през които е издала над 25 албума.

Халид Муслимович, певец с характерен тембър от златното поколение на Мирослав Илич и Шабан Шаулич, е познат у нас с хитовете „Мене е учило време“, „Не троши сузе“ и др.
Творчеството му предизвиква овации не само на Балканския полуостров, но и в държави от Западна Европа.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от днес на касата на НДК и в мрежата на "Eventim" на цени между 20 и 30 лв. и за специалните места в залата – между 40 и 50 лв.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички