Скандалната Даниела Арнаут се забърка с електронния проект MAV


Скандалната Даниела Арнаут се забърка с електронния проект MAV

5500

В новото парче на електронния проект "MAV", зад който стои името на бившия ТВ водещ Михаил Вучков, се вихри и скандалната плеймейтка Даниела Арнаут.

Песента се нарича „Drugness”.

Музиката и аранжиментът са дело на Любомир Боянов, текстът е на Михаил Вучков, а мастерингът - на Мага. Любо е известен на хаус феновете с името Ърбън и има вече зад гърба си един хит - „Loving You”, който се задържа в класациите на "Алфа радио" повече от 12 седмици.

Негова е музиката и към първото парче на проекта "MAV" – “Runaway”, чието видео беше заснето в Ню Йорк от Михаил Вучков. Той си е поставил за цел да направи десет хаус парчета с участието на десет емблематични личности, свързани с българската клубна култура и допринесли за нейното развитие.  

След „Runaway” на Ърбън и "MAV" вече идва „Drugness” на "MAV" feat. Даниела Арнаут.

Парчето е повлияно от двугодишния престой на Михаил Вучков в Ню Йорк, където завършва магистратура в областта на медийните науки в един от най-престижните университети - "New School University". Покрай шестмесечния си стаж за "VH1" и познанствата си с хора - част от клубния живот на Голямата ябълка, той се сдобива с информация от първа ръка за това какви са тенденциите в нюйорксия саунд. „Drugness” обаче е с по-меланхолично звучене, особено благодатно за ремиксиране.

Участието на Даниела Арнаут е резултат от желанието на Мишо Вучков да фокусира вниманието на обществеността към зараждащата се клубна култура у нас. Зад Океана всеки клуб създава и лансира лица, откроили се със своята идентичност и ексцентричност в поведение и външен вид, превръщайки ги в символ на клубната сцена.

Подобна политика според Мишо у нас има само клуб „Ялта”, който менажира своите лица по подобен начин, правейки имена като Невена Воденичарска, Биляна Йотовска и бившето гадже на Димитър Бербатов и Крум - Даниела Арнаут, разпознаваеми от фенове на електрониката.

Така се ражда и идеята за участието на Даниела в проекта „Drugness”. Kато име, което e разпознаваемо сред българската публика, тя има потенциала да популяризира клубната култура у нас.

Видеото към „Drugness” ще се появи през юни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички