Нуфри води Bastardolomey за съпорт на Сенсър в София


Нуфри води Bastardolomey за съпорт на Сенсър в София

6856

Две напълно разностилни формации ще подкрепят шоуто на Сенсър (Senser) в София, което ще се състои от 20.30 ч. в "Блу Бокс" на 4 ноември.

Изборът за съпорт от българска страна бе изцяло поверен на британците, които след като прегледаха материалите на серия от качествените наши банди, определиха категорично - Bastardolomey - www.myspace.com/bastardolomey.

Проектът е реализиран наскоро от музиканти от Паникън Уайаскър (Panican Whyasker), Пиромания, Ебанизъм (Ebanizm) и Мортал Римейнс (Mortal Remains), начело с Димитър Василев – Нуфри, на които бе нужно съвсем малко време и няколко добре премерени изяви, за да превърнат безкомпромисния си и праволинеен твърд рок в абсолютно явление на родната ъндърграунд сцена.

Групата определя стила си като експериментална смесица от метъл и индъстриъл, а повече за нея, включително видео и аудио, може да бъде открито в официалния профил в Myspace!

Bastardolomey ще направят едночасов сет непосредствено преди хедлайнърите.

Втората формация, която на практика ще открие концерта с малко над половинчасова изява, е изненадващото предложение от страна на "Строежа". Става въпрос за перспективна и бързоналагаща се млада белгийска банда, наречена Koala - www.myspace.com/koalasounds.

Решението на организаторите е изцяло провокирано от напоследък застоялото представяне на свежа авторска музика и нейното търсене. Стилът е изключително разнообразен и кореспондира с представата за алтърнатив от съвременен тип. Koala смело разбъркват рок с трип-хоп и електроника, напълно отговарящи на посочените от тях влияния като Йън Браун (Ian Brown), Масив Атак (Massive Attack), Unkle, Дейвид Линч, Депеш Мод (Depeche Mode), Горилаз, Дейвид Боуи, Бьорк, Портисхед (Portishead), Ъндъруърлд (Underworld), Дъ Кюър (The Cure)...

Белгийците ще имат още две клубни изяви в София и Пловдив, подробности за които ще бъдат оповестени съвсем скоро.

Междувременно билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Ticketstream.bg.

Цената им е 25 лв. на предварително и 30 лв. на място в деня на шоуто.

Броят на предлаганите билети е общо 700!

Популярните британци от Сенсър пристигат за втори път у нас, този път за собствено хедлайн шоу, за разлика от участието им на фестивала със Соулфлай (Soulfly) през март.

Предстоящият гиг е и по повод появата на новия им албум  "How To Do Battle", който се очаква да излезе официално на 19 октомври.

Концертът се организира съвместно от "Строежа" и "Блу Бокс" с подкрепата на "Tuborg" и "Savoy Club".

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички