Ялта посреща пролетта с Blame утре вечер


Ялта посреща пролетта с Blame утре вечер

6232

След бурното начало на 2010, което със сигурност ще остане за дълго в съзнанието на фенове на "Blame", дойде време за второто парти от серията.

За събота организаторите от "Elevate Entertainment" са подготвили още една дълга и незабравима нощ на своите най-верни последователи. Нахлувайки в най-добрия клуб у нас, те ще преобразят основната зала на "Blame" и ще експериментират с визията на танцовия му пърформанс.

Всичко това, съчетано с още един повод - отбелязването на рождения ден на диджея Любо Урсини, прави партито наистина специално. Вместо да приема подаръци обаче, той ще бъде зад пулта цяла вечер, от където ще получава поздравите и пожеланията на гостите в рамките на своя традиционен маратонски 8-часов хаус сет.

И този месец "Blame" ще продължи с изненадите. В съботната нощ, станалото традиция пряко излъчване на събитието в Интернет ще изкачи още едно стъпало.

Купонът ще бъде излъчван онлайн на адрес streamer.bg чрез четири камери, разположени на ключови точки в клуба. Всичко това ще бъде допълнено от парти-водещ, чиито преки включвания ще представят част от гостите на събитието и ще направят Интернет зрителите максимално съпричастни с него.

Интерактивността на "Blame" ще бъде подсилена и от partyview.org, благодарение на чиято видеоплатформа гостите на събитието във всички точки на клуба ще имат възможност да наблюдават картина от основната зала в реално време.

Изброеното дотук вдига високо летвата пред артистите и организаторите, чиято работа обединява "Blame", и дава основание на публиката да очаква запомнящо се парти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички