Kamelot и Max Cavalera (Soulfly) в разговор с Васко Катинчаров


Kamelot и Max Cavalera (Soulfly) в разговор с Васко Катинчаров

921

Премиера на новите клипове на Bon Jovi, Architects, Green Day и Amon Amarth предстои в поредния епизод на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 24 декември.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Max Cavalera (Soulfly) (вдясно на снимката с водещия) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Kamelot за българските си фенове. Още: две нови концертни изпълнения на Disturbed и репортаж от шведския фестивал Sweden Rock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с The Rolling Stones, ще видят как Tarja Turunen прави кавър на Mariah Carey, класическата песен ще бъде на The Doors, в Exotic ще бъдат представени Hades, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Sodom в България през 2009 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Sebastian Bach, Leaves’ Eyes, Sum 41, Austrian Death Machine, Apocalyptica, Sevi и Papa Roach също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още - на: www.facebook.com 
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show    

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички