Mеduza, One Republic и Leony се включиха в турнира на UEFA Euro 2024 с официалния химн "Fire"


Mеduza, One Republic и Leony се включиха в турнира на UEFA Euro 2024 с официалния химн "Fire"

768

Италианското трио Mеduza, групата  One Republic и германската певица Leony предлагат вълнуващ поглед към започналите футболни събития с премиерата на официалната песен на Европейското първенство по футбол 2024 - "Fire".

С пускането на песента UEFA сложи началото и на кампанията #lightyourfire - призив за действие към феновете по целия свят да се обединят и да споделят своята страст и талант, като използват аудиото на песента в клиповете си. Тази инициатива е ангажиращ начин за почитателите да се свържат с духа на UEFA Euro 2024 и засилва чувството за единство. Инициативата предоставя и възможността фенове да спечелят билети за големия финал на първенството на 14 юли.

"Сега повече от всякога силата на музиката да обединява всички ни е неоспорима - казват Mеduza - Толкова сме развълнувани да отбележим премиерата на "Fire", официалния химн за UEFA Euro 2024, и се надяваме кампанията #lightyourfire да обедини футболните и музикалните ентусиасти по света. Нямаме търпение турнирът да започне и да завладеем сцената!" Вокалистът на One Republic Ryan Tedder обяснява: "Отбелязваме специален ден с пускането на "Fire".  Написахме тази песен специално за футболните фенове по света, за да обедини всички нас, и сме развълнувани да гледаме как тя вдъхновява публиката по целия свят. Присъединете се, споделете страстта си, докато отброяваме времето до турнира!"

Почитателите ще имат възможност да видят изпълнението на "Fire" на живо от тримата артисти по време на церемонията по закриването на UEFA Euro 2024 на Olympiastadion Berlin на 14 юли. Освен продукцията на песента италианците създават и пълно звуково изживяване - серия от телевизионни кадри, музиката при излизането на отборите на терена и ключови моменти като връчването на трофея. С това те гарантират, че духът на UEFA Euro 2024 резонира във всеки аспект на събитието, обединявайки музиката и футбола.

UEFA Euro 2024 ще се проведе в десет града домакини в Германия: Берлин, Кьолн, Дортмунд, Дюселдорф, Франкфурт, Гелзенкирхен, Хамбург, Лайпциг, Мюнхен и Щутгарт от 14 юни до 14 юли. Седемнадесетото издание на първенството събира фенове от всички краища на света, представяйки върховите постижения на европейския футбол.

Последвайте Mеduza

Последвайте One Republic

Последвайте Animato Music

Снимка: Animato Music/UMG

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички