Благотворителен концерт за Великден в НДК


Благотворителен концерт за Великден в НДК

5472

На 11 април (събота) от 14.00 часа, в зала 1 на НДК, продуцентска компания "АРТ БГ" представя благотворителен спектакъл по повод великденските празници и в подкрепа на борбата с туберколозата у нас.

Събитието се организира с любезната подкрепа на Столична община и кмета на София Бойко Борисов.

В концерта ще вземат участие едни от най-добрите творци и изпълнители в областта на джаз, фолклорната и етно музиката у нас -  група Булгара, Ева квартет (на снимката), Милен Иванов и Даниел Спасов. В рамките на концерта ще бъде и премиерата на новото танцово шоу "Огнени ритми", продуцирано от "АРТ БГ". Специалната изненада ще бъдат близнаците Криси и Марти Пищолски, чиято песен "Дъга" откри полуфинала на българската "Евровизия" 2009 и бързо покори музикалните класации.

В деня на великденския спектакъл, на входовете в зала 1 на НДК на видими места ще бъдат поставени специални урни, в които всеки посетител на концерта ще може да остави избрана от него сума като дарение за дом за сираци "Пенчо Славейков" (София).

Набраните средства ще бъдат усвоени за провеждане на изследвания за туберколоза на децата от дома и набавяне на консумативи и информационни материали за превенция на болестта.

1000 билета за спектакъла ще бъдат дарени за деца в неравностойно положение от домове за сираци, както и ученици и преподаватели от музикални и хореографски училища и паралелки в София и София-област.

Билети за благотворителния великденски спектакъл вече се продават в мрежата на "Eventim" и в НДК на цени от 10, 20 и 30 лв. Вече имате възможност да станете притежател на един от шестте билета за събитието, които MySound.bg и "АРТ БГ" разиграват в специалната си секция - "Спечели с MySound.bg!".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички