Хитовият украинец Иван Дорн пристига за Breeze Fest Burgas 2023


Хитовият украинец Иван Дорн пристига за Breeze Fest Burgas 2023

1684

След новината, че големите Black Eyed Peas избраха Breeze Fest 2023 в България за единствена точка в Югоизточна Европа от световното си турне,  феновете вече имат нов повод за нетърпеливо очакване, съобщиха организаторите BPM Events.

Специално за събитието ще пристигне звездата на руската и украинска сцена Иван Дорн. Хитовете му са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го налага като емблема на модерния поп. Миксирайки го с електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-добър изпълнител и за артист с най-добър концерт на живо. Дори само това обещава неповторимо музикално изживяване, по време на проявата, но организаторите добавят и още изкушаващи имена в афиша.

На 22 юли, на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още Дара, група Молец, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка Breeze Fest Burgas бъде едно от забележителните морски събития.

Освен с изключителния си мейнстрийм мащаб събитието се отличава и със своята уникална социална концепция. Екипът на феста предвижда специален, но не и отделен достъп за хора в неравностойно положение, за да могат те пълноценно и без ограничения да изживеят случващото се.

BPM Events приемат за своя мисия възпитанието на добър музикален вкус и толерантна фестивална култура в подрастващите и затова дават възможността деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката на живо.

Breeze Fest Burgas

Билети на: bilet.bgeventimepaygo.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички