Меги Димчева представя пред публика "Чудесата в нас"


Меги Димчева представя пред публика "Чудесата в нас"

1268

Водещата на предаването "Търси се" по БТВ  Меги Димчева ще представи пред публика своя авторски спектакъл-медитация в "Топлоцентрала" от 19.00 ч. на 6 юни.

"Чудесата в нас" е преживяване, което съчетава древни духовни практики от йога, медитации и някои от най-обичаните български песни. Всички текстове за медитациите са написани от самата Меги Димчева, която отскоро  публикува и тематични клипове, създадени от нея. "Текстовете са провокирани от моя личен път в търсене на себе си - споделя Меги - След 20-годишно "търсене" на известните хора в България усетих, че самата аз съм се загубила. Тогава реших, че трябва да поема по нов път и в живота ми се случиха много чудеса".

Едно от тези чудеса е срещата ѝ с талантливия певец Борис Илиев. "За мен тази среща беше знак, че трябва да творим заедно, защото Борис изпълнява песните, върху които аз бях написала своите медитации", казва водещата. В спектакъла с лекота са преплитат мъдростта през вековете, йога, молитвата, търсенето на път към себе си и връщането към духовността. Всичко това е заедно с красивите текстове и музика на български песни, които носят вдъхновение за живот, любов и себепознание. Нежната музика се изпълнява от виртуозният пианист Иво Дуков, а специални гости на събитието са Михаил и Кристина Белчеви. Любимата артистична двойка на България ще сподели за своя път един към друг и за това кои са песните, с които изразяват себе си.

Спектакълът "Чудесата в нас" включва и духовна практическа част, в която са съчетани дишане, йога и баланс на тялото. Тя ще се проведе от едни от най-добрите йога учители в България - Ирена Русева.
Самата Меги Димчева определя проекта като едно събитие, в което всеки ще преживее катарзис в душата си. То ще провокира участниците да се обърнат към себе си и да заобичат всяко преживяване в живота.

"Животът твори чудеса! Всеки ден, всеки миг! Трябва само да ги забелязваме и да благодарим! И ако се вслушваме във вътрешния си глас ще бъдем винаги на нашия път, където сме свободни и щастливи с това, което сме и което имаме.  Нека заедно съпреживеем този поглед към дълбокото в душата си"!, приканва Меги Димчева.

Билети - чрез EpayGo

Чудесата в нас във Фейсбук - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички