Миро празнува любимия си празник в "Моето звездно парти" по bTV, Шеф Силвена Роу показва как се меси най-вкусния козунак


Миро празнува любимия си празник в "Моето звездно парти" по bTV, Шеф Силвена Роу показва как се меси най-вкусния козунак

1821

Шеф Силвена Роу отново кани зрителите на bTV на "звездно парти" от 18.00 ч. тази събота, 16 април.

Гост на кралицата на вкусното и здравословно хранене ще бъде Мирослав Костадинов - Миро. Певецът ще потърси съдействието на Шеф Роу, за да отпразнува любимия си празник – Възкресение Христово.

"Всяка година в семейството аз готвя по празниците, но тази година реших, че заслужаваме най-доброто", споделя Миро за избора си да се довери на Силвена Роу. Преди да посрещне Миро в кухнята на "Моето звездно парти", Силвена ще покаже на зрителите как да приготвят най-вкусния домашен козунак в домашни условия за предстоящите празници заедно с друг специален гост – Нестор, който е специалист по замесването на "гвоздея" на великденската трапеза. "Козунакът изисква много усилия и много време, но и много любов – без нея той няма как да се получи", споделя той.

Менюто, което Шеф Роу и Миро ще подготвят заедно, ще бъде в азиатски стил – за ордьовър севиче от риба тон – древно рибарско ястие от Латинска Америка, за основно – крехко агнешко на грил-тиган със зеленчуци и домашна терияки марината, а за десерт – "мокра" торта с кисело мляко.

В края на вечерта двамата ще посрещнат гостите на домакина – неговите любими приятели Теодора Асенова, д-р Панос Цимплис и Максим Генов, който е и негов "лайф коуч".
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички