Родни звезди ще се вихрят на Breeze Fest Burgas 2023


Родни звезди ще се вихрят на Breeze Fest Burgas 2023

1565

Броени дни остават до Breeze Fest Burgas - свежият морски фестивал, чийто хедлайнър е световноизвестната американска група Black Eyed Peas.

Освен култовата банда, присъстващите ще чуят на живо и хитовете на украинската сензация Иван Дорн, група Молец, Дара, Папи Ханс, Керана и космонавтите и Мила Роберт.

Но не само изпълнителите на сцената и публиката в Бургас, а и много популярни личности ще са на Breeze вълна. Славена Вътова не скри, че ще бъде част от хитовото събитие. Красивата брюнетка публикува в своя Инстаграм профил снимка с двете си дъщери, заредена с Breeze настроение. На кадъра трите са с фестивалните тениски, с които очакваме да ги видим и на място, на 22 юли.

И други личности тръпнат в очакване да видят на живо Black Eyed Peas. "Не мога да повярвам, че бандата идва в България! Задължително трябва да сте там!", отсича в свое инставидео рапърът 100 Kila. Провокативната Диона и неустоимият Тино призоваха всички бързо да си набавят билети, за да не пропуснат фестивала.

Най-известните инфлуенсъри в мрежата също се пуснаха по тази вълна. Актрисата и тв водеща Поли Недкова; колоритната #EVA; русото изкушение Калина Кузманова; Ралица-красивата съпруга на Лъчо от Скандау, която съвсем скоро отново ще бъде майка; Микаела от хитовото риалити "Ергенът" и Христо Стефанов – един от създателите на онлайн предаването "Къщата на инфлуенсърите", обещават да пеят с пълен глас хитовете на Black Eyed Peas "Pump It", "Where Is Тhe Love?", "I Gotta Feeling" и много други.

Актрисата Силвия Петкова, звездата от филма "Чалга" - Елеонора Иванова, и яркото бижу от сериала "Татковци" – Славена Зайкова, също отброяват дните до фестивала, за да изживеят силни емоции.

Светските персони у нас са впечатлени и от това, че екипът на Breeze Fest създаде уникална социална концепция, която дава възможност на хора в неравностойно положение да имат специален достъп за пълноценно преживяване на фестивала, без никакви ограничения. Организаторите приемат за своя мисия възпитанието на добър музикален вкус и толерантна фестивална култура в подрастващите и за това дават възможността деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката на живо.

Билети на: bilet.bgeventimepaygo.bg

Повече за Breeze Fest:

https://www.facebook.com/BPMeventsbg
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички