40 Years Of The Apocalypse с Vader в България. Bio-Cancer и Warside преди дет метъл ветераните на 23 юни


40 Years Of The Apocalypse с Vader в България. Bio-Cancer и Warside преди дет метъл ветераните на 23 юни

960

BGTSC представя: Юбилеен концерт на Vader.

Дет метъл ветераните са на обширно европейско турне, озаглавено "40 Years Of The Apocalypse". За радост на всички то ще премине и през България - в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 23 юни. Преди това на сцената ще се качат добре познатите на феновете у нас гърци Bio-Cancer и френските дет метъли Warside. Вечерта на сцената с Vader ще видим отново Маузер, който пътува с групата.

Билети - онлайн и в мрежитена Eventim.bg и Bilet.bg. В случай на налични места в деня ще се продават и на входа на клуба. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, тя ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно. Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето им.

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички