Nasty, Beast In Black и Enslaved акценти на "Фрактура"


Nasty, Beast In Black и Enslaved акценти на "Фрактура"

996

Премиера на новите клипове на Bon Jovi, Skindred, Marko Hietala & Tarja Turunen и Angra предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 31 март.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Nasty (на снимката с водещия) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Beast In Black за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Skillet и репортаж от родния Running Free Festival.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Me And That Man, ще видят как Slash и Brian Johnson правят кавър на Howlin’ Wolf, класическото парче ще бъде на Deep Purple, в Exotic ще бъдат представени Uuhai, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Anneke van Giersbergen в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Tyr, Steve Stevens, Stahlmann, Crownshift, While She Sleeps, Jeremy? и Ignea също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук: "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show     

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички